دانلود مقالات

  • ۰
  • ۰

برای دریافت اینجا کلیک کنید

گزارش کارآموزی عمران دارای 35 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد گزارش کارآموزی عمران کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی گزارش کارآموزی عمران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن گزارش کارآموزی عمران :

پارامتر هایی را که ناظر در خصوص تیرچه ها باید کنترل کند :
1- کنترل ساخت خرپای تیرچه
2- کنترل سایز و طول میلگرد ها طبق نقشه
3- کنترل فاصله خرپاها و ابعاد تیرچه
4- کنترل ارتفاع خرپا وفاصله آرماتورهای طولی
5- کنترل عرض ناودانی مورد نظر جهت ساخت تیرچه

برای تیر ریزی ، تیرچه ها را روی زمین یا روی سقف زیرین که انجام شده می چینیم سپس یک نفر به طبقه ی بالا رفته و با کمک طناب یک سر تیرچه ها را بالا کشیده و روی تیر اصلی قرار می دهد بعد از بالا کشیدن یک سر آنها به سمت دیگر دهانه رفته و با استفاده از طناب سر دیگر آن را نیز بالا می کشد و روی تیر اصلی قرار می دهد حال با استفاده از بلوک هایی که می خواهد در سقف قرار بگیرد فاصله بین تیرچه ها را تنظیم می کند بدین شکل که یک عدد بلوک در ابتدای تیرچه و یک عدد نیز در انتها بین تیرچه ها قرار می گیرد لذا فاصله بین تیرچه ها تنظیم می شود . برای بهتر عمل کردن سقف ، در جهت تیر ریزی به اندازه ی 5 سانتی متر و در جهت عمود بر تیر ریزی به اندازه ی 10 سانتی متر در دو جهت فاصله داده می شود .

بعد از تنظیم فاصله بین تیرچه ها ، بلوک ها در بین آنها قرار داده می شود . برای چیدن بلوک ها ابتدا بلوک ها تا سقف زیرین که اجرا شده است با کمک بالابر به بالا آورده می شوند ، حال برای سریع تر شدن عملیات می توان از سه کارگر استفاده کرد ، بدین شکل که یک نفر بلوک را برداشته ودر دست می گیرد و نفر دوم با استفاده از یک چوب که در سر آن مهاری ایجاد کرده ، چوب را به داخل بلوک برده و آن را بلند کرده و به نفر سوم که بر روی تیرچه ها در طبقه بالا قرار دارد می دهد و نفر سوم آنها را دربین تیرچه ها قرار میدهد .

برای مهارتیرچه ها در زیر تیرچه ها و در جهت عمود بر تیر ریزی تکیه گاه هایی به نام به نام شمع قرار می دهند . برای کار گذاری شمع ها ابتدا چوبهایی به عرض تغریباً 15 سانتی متر را در زیر تیرچه ها ( در جهت عمود بر تیر ریزی ) با استفاده از سیم مفتول می بندیم سپس از زیر شمع را در زیر این چوب ها قرار می دهیم و آنقدر می پیچانیم تا سفت شود البته قبل از اینکه بلوک ها را بچینیم این شمع ها را می بندیم .

برای ایجاد فاصله ی 10 سانتی متری در جهت عمود بر تیرچه ها هیچ مشکلی وجود ندارد چون که می توان از همین چوب های شمع ها استفاده کرد ولی برای ایجاد فاصله ی 5 سانتی متری دیگر نمی توان تخته قرار داد چون تخته ی زیر شمع ها قرار دارد لذا برای ایجاد این فاصله تکیه گاه بلوک را روی تیر اصلی قرار می دهیم و به اندازه ی 5 سانتی متر از آن را با استفاده از تیشه می شکنیم تا این فاصله تأمین شود .

در دهانه های بیشتر از5 متر در وسط دهانه در جهت عمود بر تیر ریزی یک فاصله ایی ایجاد کرده و از زیر تخته بسته و میلگرد گذاری می کنیم که بعد از بتن ریزی به مانند یک تیر بتنی ( تای بیم ) می شود که به صلبیت و یکپارچگی سقف کمک می کند .

بعد از چیدن بلوک ها میلگرد های حرارتی را مانند یک شبکه مش روی تیرچه ها اجرا می کنیم . فاصله این میلگرد ها از هم در جهت تیر ریزی 50 سانتی متر ودر جهت عمود بر تیر ریزی 25 سانتی متر می باشد . این میلگرد ها را با استفاده از مفتول به میلگرد های تیرچه ها وتای بیم متصل می کنیم .
در کنسول ها علاوه بر میلگرد های افت و حرارت یکسری میلگرد های کششی قرار می دهند بدین صورت که از انتهای کنسول تا تقریباً یک متر قبل از آن ادامه پیدا می کند .
بر روی هر تیرچه و در دو انتهای آن میلگرد های به نام میلگرد های اوتکا قرار می دهیم این میلگرد ها به اتصال بهتر تیرچه به تیر اصلی و همچنین به صلبیت سقف کمک کرده و با توجه به خم 45 درجه ی آن می توانند نیروی برشی را تحمل کنند و می دانیم که در دو سر تیر ها برش ماکزیمم می باشد .

بعد از تکمیل شدن سقف پیمانکار درخواست اجازه برای بتن ریزی می کند و ناظر بعد از بازدید از سقف در صورت مورد تائید بودن اجازه ی بتن ریزی را می دهد .
در زیر به برخی از پارامتر هایی که ناظر باید برای تایید سقف کنترل کند اشاره می کنیم :

1 – کنترل پیش بینی تکیه گاه مناسب جهت شمع ها
2 – کنترل نحوه ی اجرای تیرچه در دهانه ها طبق نقشه
3 – کنترل عدم شکستگی بلوک ها در حین اجرا
4 – کنترل فواصل میلگرد های حرارتی و مهار آنها

5 – کنترل خیز منفی سقف
6 – کنترل پیش بینی محل عبور لوله های تأسیسات
7 – کنترل تقویت اطراف محل سوراخ های تعبیه شده
8 – کنترل جوشهای اتصالات پلها و صفحات اتصال بادبندها که در داخل بتن مدفون می شوند .

9 – کنترل تمهیدات لازم برای جلوگیری از نفوذ بتن به داخل بلوک ( معمولاً در دو انتهای تیرچه نفوذ بتن به داخل بلوک ها وجود دارد برای جلوگیری از نفوذ می توان سوراخ های این بلوک های انتهایی را با ملات گچ مسدود کرد . )
10 – کنترل تمهیدات لازم برای جلوگیری از فرار بتن (باید توجه داشت که سوراخ های تیر های لانه زنبوری که در ردیف های انتهایی هستند را با استفاده ازتخته پوشاند و با کمک سیم مفتول مهار کرد تا هنگام بتن ریزی ، بتن از این سوراخ ها فرار نکند . )

پیمانکار بعد از گرفتن اجازه از ناظر سفارش بتن می دهد .
شرکت بتن ساز یک ساعت قبل از آوردن بتن گروهی را برای زدن ایستگاه پمپاژ به کارگاه می فرستد این گروه از تجهیزاتی مانند دستگاه پمپاژ بتن و لوله واتصالاتی برای هدایت بتن بر روی سقف مورد نظر کمک می گیرند . بهتر است که این لوله ها از چشم پله یا نور گیر یا از یک فضای باز عبور داده شود چون که این لوله هنگام پمپاژ بتن تکان شدیدی می خورد واگر آن را از بین تیرچه ها عبور دهیم ضربه ی شدیدی به آنها وارد می کند و اگر مهار نشود می تواند باعث شکستن بلوک ها و سفالها بشود .
بعد از زدن ایستگاه ، بتن توسط بنکرهایی که ظرفیت آنها معمولاً بین 5 الی 5 متر مکعب می باشد آورده می شود و درون دستگاه پمپاژ ریخته می شود و دستگاه پمپاژ ، بتن را به طبقه ی مورد نظر پمپ می کند .

ناظر باید کنترل کند شخصی که با دستگاه پمپاژ کار می کند به بتن آب اضافه نکند چون هر مقدار که بتن شل تر باشد این دستگاه راحت تر بتن را پمپ می کند .
قبل از بتن ریزی باید به بلوک ها و سفالها آب داده شود تا هنگام بتن ریزی مرطوب باشند در غیر این صورت ناظر می تواند عملیات بتن ریزی را متوقف کند .
برای ریختن بتن حد اقل به 5 نفر نیاز می باشد به طوری که یک نفر سر لوله ایی را که از آن بتن پاشیده می شود را جابجا می کند ، دو نفر هم با استفاده از بیل بتن را پخش می کنند ، یک نفر هم با استفاده از ویبراتور بتن ریخته شده را ویبره می کند و یک نفر هم با استفاده ماله سطح بتن ریزی را صاف می کند .

بعد از اتمام بتن ریزی ( بعد از 24 ساعت ) باید تا 7 روز به بتن آب داده شود به طوری که تا 3 روز اول بتن باید غرقاب باشد .
نکاتی که ناظر باید کنترل کند :
1 – کنترل اسلامپ بتن
2 – گرفتن نمونه استوانه ایی یا مکعبی شکل
3 – مدت زمان سپری شده از لحظه ساخت بتن تا هنگام بتن ریزی
4 – کنترل مرطوب بودن بلوک ها و سفال ها

5 – کنترل استفاده از ویبراتور
6 – کنترل در محل های توقف بتن ریزی
7 – کنترل نگهداری بتن
8 – کنترل باز کردن شمع ها و قالب ها

ایزولاسیون پای ستون ها :
اولین مرحله بعد از اجرای فوندانسیون و اسکلت ایزولاسیون پای ستون ها می باشد . برای این کار ابتدا سطح فونداسیون و ستون را پاک کرده و سپس یک لایه قیر بر روی آنها می مالیم و یک لایه گونی روی آن می چسبانیم به همین ترتیب یک لا قیر و گونی دیگر چسبانده و در آخر یک لایه قیر روی آنها می ریزیم که در مجموع دو لایه گونی و سه لایه قیر می شود .
چون stifner یا سخت کننده های پای ستون باعث پاره شدن گونی می شود در دو بلوک d وf ابتدا بتن درست کرده و در اطراف صفحه ستون ها قالب بسته و بتن ریخته می شود سپس از روی بتن عایق بندی انجام می گردد .
تا جایی که امکان دارد نباید گونی را قطع کرد و در مقاطعی که گونی قطع می شود باید به اندازه ی تقریباً 10 سانتی متر هم پوشانی یا over lap در نظر گرفت .

اجرای کرسی چینی اندود ماسه سیمان روی کرسی و ایزولاسیون روی آن :
با توجه به سردی هوا و زیاد بودن عمق یخبندان در محل پروژه ارتفاع ستون های طبقه ی اول 380 سانتی متر در نظر گرفته شده بود یعنی سطح بالایی فونداسیون یک متر پایین تر از سطح زمین قرار داشت و برای تامین ارتفاع لازم رقوم کف سازی در طبقه ی اول می بایست زیر دیوارهای داخلی و همچنین خارجی کرسی چینی اجرا شود . نقش عمده ی کرسی چینی تامین ارتفاع تا رقوم کف سازی و تامین سطح اتکای بیشتر برای دیوار می باشد .

کرسی چینی همانند یک پی نواری در زیر دیوار های طبقه ی همکف اجرا می شود عرض کرسی چینی باید حداقل 10 سانتی متر از عرض دیوار بالای سر آن بیشتر باشد . در این پروژه عرض کرسی هایی که در زیر دیوارهای 10 سانتی متر قرار می گرفتند به اندازه یک آجر یا 22 سانتی متر و عرض کرسی هایی که در زیر دیوار های 20 سانتی متر قرار می گرفتند به اندازه یک و نیم آجر یا 35 سانتی متر و ارتفاع کرسی چینی به اندازه ی 90 سانتی متر اجرا می شد .

سپس روی سطح کرسی ها و 40 سانتی متر از دیوار های کرسی ها را اندود ماسه و سیمان نرم می کنیم . سطح ماسه و سیمان باید کاملاً صاف باشد و ملات اضافی روی آن نباشد چون به هنگام قیر و گونی قیر بیشتری مصرف می شود و ممکن است که به قیر و گونی آسیب رسانده و قیر و گونی را سوراخ بکند .
برای اجرای قیر و گونی باید اندود ماسه سیمان کاملاً خشک شده باشد و هیچ گونه رطوبتی بر روی آن نباشد . سپس یک لایه قیر بر روی اندود ماسه و سیمان کشیده سپس یک لایه گونی کنفی بر روی آن می چسبانیم و دوباره یک لایه قیر ریخته و یک لایه گونی بر روی آن می چسبانیم و در آخر نیز یک لایه قیر بر روی آنها می ریزیم که در مجموع دو لایه گونی و سه لایه قیر اجرا می شود .

در بین بین کرسی ها به ارتفاع 50 سانتی متر خاکریزی و به ارتفاع 40 سانتی متر بر روی آن ماکادام یا سنگ قلوه ریخته و برای پوشاندن و پر کردن خلل و فرج قلوه سنگ ها یک لایه شن بر روی آن می ریزیم .
خاک ریزی در 5 لایه ی 10 سانتی متری اجرا می شود که بعد از پخش کردن هر لایه با استفاده از ویبراتور مخصوص خاکها را متراکم کرده سپس لایه ی بعدی را اجرا می کنیم .

آجر چینی دیوار های خارجی :
برای آجر چینی باید بر طبق نقشه های اجرایی عمل شود . قبل از اجرای آجر چینی می بایست آجرها در آب خیسانده شوند ( آجر ها زنجاب شوند ) . برای شروع آجر چینی ابتدا باید بر طبق نقشه محل دیوارهای مورد نظر و همچنین بعد دیوارها ( 10 یا 20 سانتی متر ) مشخص شود سپس در دو انتهای دیوار شمشه کار می گذاریم . برای کار گذاشتن شمشه مقداری مقوا ( یا پاکت سیمان مصرف شده ) را لوله کرده ودر یک انتهای شمشه وارد می کنیم به صورتی که مقداری از آن بیرون باشد و انتهای شمشه را روی کف می گذاریم و قسمتی را که مقوا دارد به سمت سقف برده تا به سقف گیر کند حال با استفاده از شاقول قائم بودن شمشه را کنترل می کنیم . بعد از اینکه شمشه به صورت کاملاً قائم و شاقولی قرار گرفت برای اینکه ثابت باقی بماند مقداری ملات گچ درست کرده و دو انتهای آنرا گچ می گیریم بعد از سفت شدن شمشه ها یک ریسمان بین آنها می کشیم این ریسمان به ما کمک می کند که دیوار را صاف و در یک ردیف بکشیم .


دانلود این فایل


برای دریافت اینجا کلیک کنید
  • ۹۶/۰۴/۲۰
  • ali mm

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی