دانلود مقالات

  • ۰
  • ۰

برای دریافت اینجا کلیک کنید

مقاله حرارت دهی اهمیت درآب پرتقال : چگالی، بریکس و PH دارای 11 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله حرارت دهی اهمیت درآب پرتقال : چگالی، بریکس و PH کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله حرارت دهی اهمیت درآب پرتقال : چگالی، بریکس و PH،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله حرارت دهی اهمیت درآب پرتقال : چگالی، بریکس و PH :

سال انتشار: 1393
محل انتشار: همایش ملی علوم و فناوریهای نوین در صنایع غذایی
تعداد صفحات: 11
چکیده:
تقاضا برای یافتن روشهای متفاوت به منظور پردازش موادغذایی و همچنین جایگزین الگوهای متداول ازقرن 21به بعد باسرعت چشمگیری افزایش یافته است مطالعات کمی متعددی درباره سودمند بودن تکنیکهای سازگار با محیط زیست انجام شده است که حرارت دهی اهمیک نمونه ای ازآنهاست حرارت دهی اهمیک درصنعت غذایی به مفهوم استفاده ازانرژی الکتریکی برای حرارت دادن موادغذایی به منظور نگهداری غیرفعال کردن فعالیت های میکروبی و یافرایندهای دیگر مانند پاستوریزاسیون استخراج تغلیظ آنزیم بری و غیره است دراین پژوهش آب پرتقال تحت شرایط حرارت دهی اهمیک درگرادیان ولتاژهای مختلف 10-14-18ولت/سانتیمتر حرارت داده شد گرادیان ولتاژ تاثیر معناداری برمدت زمان ازمایش و نرخ ازدست دادن رطوبت آب پرتقال درمدت زمان فراوری داشت P 005 ارتباط گرادیان ولتاژ با برخی ازخواص فیزیکوشیمیای آب پرتقال تغلیظ شده مانند بریکس چگالی و ph موردانالیز قرارگرفت


دانلود این فایل


برای دریافت اینجا کلیک کنید
  • ۹۶/۰۱/۰۷
  • ali mm

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی