دانلود مقالات

  • ۰
  • ۰

برای دریافت اینجا کلیک کنید

مقاله برچسب گزاری اسید چرب ترانس دارای 5 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله برچسب گزاری اسید چرب ترانس کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله برچسب گزاری اسید چرب ترانس،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله برچسب گزاری اسید چرب ترانس :

سال انتشار: 1390

محل انتشار: اولین سمینار ملی امنیت غذایی

تعداد صفحات: 5

چکیده:

اسید چرب ترانس در بسیاری ازمواد غذایی مانند موادغذایی طبیعی از جمله محصولات لبنی وجود داردولی بیشتر در محصولات چربی که تحت فرایند هیدروژناسیون قرار گرفتندیافت می شود خصوصیات تغذیه ای اسید چرب ترانس برای سالهای طولانی مورد بحث بوده است و مخصوصا بر میزان لیپوپروتئین ها با دانسیته بالا و پایین LDL,HDL موجود در سرم خون موثر می باشند بعضی از بررس یها نشان داد این نوع اسید چرب سبب افزایش LDL و کاهش HDL کلسترول خون می شود تحقیقاتی از این دست FDA را متقاعد کرد که برچسب گذاری اسید چرب ترانس را برروی مواد غذایی اجباری کند دراین کد گذاری تفاوت بین اسید چرب ترانس حاصل از مواد غذایی طبیعی و یا بوجود امده در فرایند مواد غذایی نشان داده شده است . و طریق نوشن به صورت ایتالیک مورد توجه قرارگرفته اهست و در صورتی که میزان موجود در ماده غذایی کمتر از حداقل عنوان شده در قانون باشد می توان آن را صفر بیان کرد.


دانلود این فایل


برای دریافت اینجا کلیک کنید
  • ۹۶/۰۱/۰۷
  • ali mm

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی