دانلود مقالات

  • ۰
  • ۰

برای دریافت اینجا کلیک کنید

مقاله معرفی بتا کازومورفین به عنوان پپتید تسکین دهنده درد در محصولات شیر دارای 3 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله معرفی بتا کازومورفین به عنوان پپتید تسکین دهنده درد در محصولات شیر کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله معرفی بتا کازومورفین به عنوان پپتید تسکین دهنده درد در محصولات شیر،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله معرفی بتا کازومورفین به عنوان پپتید تسکین دهنده درد در محصولات شیر :

سال انتشار: 1393
محل انتشار: بیست و دومین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی
تعداد صفحات: 3
چکیده:
بسیاری از پپتید های غذایی که در طی هضم با آنزیم های پروتئولیتیک پانکراس، پروتئین های شیر ایجاد می گردند در بدن انسان به همان صورت جذب شده و آثار تسکین دهنده درد و گاها به عنوان کاهش دهنده فشار خونعمل می کنند. گیرنده های تسکین درد در سیستم ایمنی، هورمونی و عصبی قرار دارند. پپتید های آرام بخشی که از کازئین به دست می آیند به عنوان کازومورفین یا کازوکسین نامیده می شوند و آن هایی که از پروتئین های سرمیاستخراج می گردند لاکتوفین نام دارند. بتا کازئین که در اینجا مورد بحث است از 209 آمینو اسید تشکیل شده است کمتر از 8 نوع بتا کازئین وجود دارد و آنها را بصورتF و E ,B, C ,D ,Aجهت شناسایی بهتر و راحت تر طبقهبندی کرده اند بتاکازئینAبه سه دسته تقسیم می شودA1 ,A2 ,A3تفاوت بین دو نوع بتا کازئینA1 ,A2تنها درآمینو اسید شماره 67 آن است و موقعیت شماره 67 در بتا کازئینA1آمینواسید هیستدین ولی در بتاکازئینA2آمینواسید پرولین قرار دارد. کوچکترین تغییری در ساختمان پروتئینها می تواند تاثیرات مهم وبزرگی از نظر عملکرد در زمان هضم داشته باشد علت این تفاوت آن است که آمینو اسید پرولین در بتاکازئین 2 با اسید آمینه شماره قبلی خود یعنی ایزولوسین و بعدی خود باند سختی ایجاد می کند در حالیکه آمینو اسید هیستدین در بتا کازئین 1 با اسید آمینه قبلی خود یعنی ایزولوسین باند راحت و آسانی ایجاد کرده و بوسیله آنزیم های هضم کننده به راحتی پاره می شود. بتاکازئین 1پس از هضم میتواند رشته پپتید متشکل از 7 آمینو اسید تولید کند که بتا کازومورفین 7 نامیده می شود که آنرا به اختصار بصورتBCM7نشان می دهند.


دانلود این فایل


برای دریافت اینجا کلیک کنید
  • ۹۶/۰۱/۰۳
  • ali mm

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی