مقاله عوامل موثر در ایجاد فشارهای عصبی در دانشجویان پزشکی دانشگاه های علوم پزشکی شهر تهران دارای 8 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله عوامل موثر در ایجاد فشارهای عصبی در دانشجویان پزشکی دانشگاه های علوم پزشکی شهر تهران کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله عوامل موثر در ایجاد فشارهای عصبی در دانشجویان پزشکی دانشگاه های علوم پزشکی شهر تهران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله عوامل موثر در ایجاد فشارهای عصبی در دانشجویان پزشکی دانشگاه های علوم پزشکی شهر تهران :
مقاله عوامل موثر در ایجاد فشارهای عصبی در دانشجویان پزشکی دانشگاه های علوم پزشکی شهر تهران که چکیدهی آن در زیر آورده شده است، در زمستان 1388 در پایش از صفحه 5 تا 12 منتشر شده است.
نام: عوامل موثر در ایجاد فشارهای عصبی در دانشجویان پزشکی دانشگاه های علوم پزشکی شهر تهران
این مقاله دارای 8 صفحه میباشد، که برای تهیهی آن میتوانید بر روی گزینهی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله فشار عصبی
مقاله استرس
مقاله دانشجویان
مقاله پزشکی
چکیده و خلاصهای از مقاله:
به منظور تعیین عوامل موثر در ایجاد فشار عصبی (Stress)، مطالعه ای در سطح 5 دانشگاه علوم پزشکی شهر تهران انجام شد. مقاله حاضر، بیان بخشی از یافته های این پژوهش است که به دانشجویان یکی از دانشگاه های علوم پزشکی اختصاص دارد.
پرسشنامه ای حاوی اطلاعات جمعیتی و زمینه ای علایم جسمانی و روانی فشار عصبی و مسایل و مشکلات دانشجویان و نحوه نگرش آنها به رشته پزشکی و آینده شغلی خود تهیه شد که مبنای آن چند پرسشنامه فشار عصبی از منابع بین المللی بود و با استفاده از جلسات بحث گروهی و نظرخواهی از استادان روانپزشکی، روایی و پایایی آن به اثبات رسید. این پرسشنامه در بین 750 نفر از دانشجویان مقاطع مختلف دوره پزشکی عمومی توزیع و نتایج حاصل از آن با استفاده از نرم افزار SPSS مورد تحلیل قرار گرفت. عواملی که به نحو معنی دار با فشار عصبی در ارتباط بودند عبارتند از: جنسیت، مقطع تحصیلی، ساعات مطالعه در هفته، وضعیت اقتصادی و بعد خانوار، سن فرد، نوع محل اقامت و اشتغال به فعالیت های غیرپزشکی، میزان ارتباطات اجتماعی و میزان ارتباط با خانواده.
توجه بیشتر به مسایل و مشکلات تحصیلی، بهبود شرایط کاری دوره انترنی، ترتیب دادن برنامه های تفریحی، آموزش تکنیک های فردی و گروهی کاهش فشار عصبی و ایجاد خدمات مشاوره روانی برای کاهش سطح فشار عصبی در بین دانشجویان پزشکی توصیه می شود.
دانلود این فایل
- ۹۵/۱۲/۲۸