مقاله جمع آوری، احیاء و ارزیابی گونه های زراعی خانواده کدوئیان کدو، هندوانه، خربزه، خیار دارای 4 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله جمع آوری، احیاء و ارزیابی گونه های زراعی خانواده کدوئیان کدو، هندوانه، خربزه، خیار کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله جمع آوری، احیاء و ارزیابی گونه های زراعی خانواده کدوئیان کدو، هندوانه، خربزه، خیار،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله جمع آوری، احیاء و ارزیابی گونه های زراعی خانواده کدوئیان کدو، هندوانه، خربزه، خیار :
سال انتشار: 1391
محل انتشار: اولین کنفرانس ملی راهکارهای دستیابی به توسعه پایدار
تعداد صفحات: 4
چکیده:
توده های بومی گونه های زراعی و خویشاوندان وحشی آنها، غنی ترین ذخایر ژنتیکی در خصوص تحمل یا مقاومت به شرایط تنشهای زنده و بخصوص غیر زنده از قبیل روری، خشکی، سرما، گرما و… هستند. توسعه دانا مهندسی ژنتیک و امکان انتقال ژن های مورد نظر از ژرمپلاسم گونه های وحشی به گونه های زراعی چشم انداز رورنی را در اصلاح و معرفی ارقا پرمحصو گشوده است. استان چهارمحال و بختیاری بهلحاظ ررایت اقلیمی، توپوگرافی و خاک، رویشگاه گونه های متعدد گیاهی و از جمله غنی ترین منابع گونه های زراعی و خویشاوندان وحشی آنها در کشور می بارد. متأسفانه دانا ما در خصوص خویشاوندان وحشی گونه های زراعی بسیار محدود است . هم زمان فرسایش ژنتیکی نیز در بعضیاز مناطق جهان و ایران به ویژه استان چهارمحا و بختیاری به طور هشدار دهنده ای اف ایا یافته است. با توجه به تنوع ژنتیکی گونه های زراعی وفرسایا ردید و روز اف ون، این گونه ها در معرض نابودی می بارند. لذا دلایل متعددی برای جمع آوری و احیاء گیاهان زراعی از جمله شناسایی،احیاء، طبقه بندی بتانیکی و نی مطالعه تنوع ژنتیکی و حفاظت آنها وجود دارد ] 11 [ . گونه های مهم خانواده کدوئیان شامل هندوانه، خیار، خربز ه و کدو اهمیت فراوانی در تغذیه و ایجاد ارتغا در بخا کشاورزی دارند. متاسفانه گ ارش مدونی از سطح زیر کشت این گونه ها در ایران وجود ندارد. قدمت کشت و کار آنها در ایران بسیار طولانی است به خصوص کشت خرب ه و طالبی که مرکز تنوع اولیه این ها در ایران گز ارش شده است
- ۹۵/۱۲/۲۳