دانلود مقالات

  • ۰
  • ۰

برای دریافت اینجا کلیک کنید

مقاله ارزیابی تأثیر محیط کشت و میزان لیگنوسلولز بستر کشت بر رشد رویشی قارچ خوراکی شیتاکه Lentinula edodes دارای 5 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی تأثیر محیط کشت و میزان لیگنوسلولز بستر کشت بر رشد رویشی قارچ خوراکی شیتاکه Lentinula edodes کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی تأثیر محیط کشت و میزان لیگنوسلولز بستر کشت بر رشد رویشی قارچ خوراکی شیتاکه Lentinula edodes،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی تأثیر محیط کشت و میزان لیگنوسلولز بستر کشت بر رشد رویشی قارچ خوراکی شیتاکه Lentinula edodes :

سال انتشار: 1392
محل انتشار: دومین کنگره ملی کشاورزی ارگانیک
تعداد صفحات: 5
چکیده:
قارچ شیتاکه یکی از پرطرفدارترین قارچ های خوراکی زیر کشت است و از لحاظ تولیددر رتبه دوم پس از قارچ تکمه ای قرار دارد. در سال های اخیر بقایای لیگنوسلولزی متنوعی مانند کاه انواع غلات به عنوان بستر رشد قارچ های خوراکی استفاده شده اند. بنابراین به منظور بررسی میزان مواد لیگنوسلولزی (سلولز، همی سلولز و لیگنین) بستر کشت و اثر ان بر رشد رویشی قارچ شیتاکه آزمایشی بهصورت فاکتوریل در قالب طرح کاملاً تصادفی با سه تکرار انجام شد. در این مطالعه از کاه جو، کاه برنج و کاه گندم به عنوان سوبستر ای اصلی و خاک اره و کنجاله سویا در نسبت های 10، 20، 30 درصدبه عنوان مکمل استفاده گردید. نتایج نشان داد که اختلاف معنی داری در سطح احتمال یک درصد بین بسترهای مورد استفاده و مکمل ها و هم چنین اثر متقابل آن ها در سطح احتمال یک درصد وجود داشت. در مجموع، مقایسه میانگین داده ها نشان داد که قارچ مورد مطالعه در بستر کاه جو با 4/63 میلیمتر در روز از بیشترین سرعت رشد برخوردار بود. با وجود این، اختلاف معنی داری بین کاه جو غنی شده با 10 درصد کنجاله سویا و هم چنین کاه جوغنی شده با 10، 20، 30 درصد خاک اره و تیمار شاهد مشاهده نشد از سوی دیگر، کمترین میزان رشد ریوشی در بستر کاه برنج با 2/47 میلیمتر در روز مشاهده شد.


برای دریافت اینجا کلیک کنید
  • ۹۵/۱۲/۲۱
  • ali mm

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی