دانلود مقالات

  • ۰
  • ۰

برای دریافت اینجا کلیک کنید

مقاله توسه راه کارهای مدیریتی بیمه محصولات کشاورزی بر اساس درجه بندی مناطق جغرافیایی در شرایط خشکسالی دارای 10 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله توسه راه کارهای مدیریتی بیمه محصولات کشاورزی بر اساس درجه بندی مناطق جغرافیایی در شرایط خشکسالی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله توسه راه کارهای مدیریتی بیمه محصولات کشاورزی بر اساس درجه بندی مناطق جغرافیایی در شرایط خشکسالی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله توسه راه کارهای مدیریتی بیمه محصولات کشاورزی بر اساس درجه بندی مناطق جغرافیایی در شرایط خشکسالی :

سال انتشار: 1379

محل انتشار: اولین کنفرانس ملی بررسی راهکارهای مقابله با کم آبی و خشکسالی

تعداد صفحات: 10

چکیده:

در مقابله با بحران خشکسالی که یک رخداد طبیعی خزنده می باشد، دو مدیریت مد نظر است.
الف – مدیریت بحران
ب – مدیریت ریسک
مدیریت ریسک را می توان به دو بخش تقسیم کرد.
مدیریت ریسک = آسیب پذیری اجتماعی + بحران خشکسالی
در این مقاله سعی گردیده کاهش صدمات خشکسالی با الگوپذیری از راه کارهای مدیریت ریسک انجام پذیرد که به سه روش انجام می شود. در روش اول باتوجه به پیشنهاد مهندسین کوانتا در ایران که ساده ترین و موثرترین روش آگاهی از وضع خشکی، تعیین درصد بارندگی نسبت به نرمال به صورت هفتگی یا ماهانه معرفی شده است، به منظور درجه بندی مناطق استانهای خراسان و کرمان از نظر خشکسالی از ابتدای سال زراعی 79-78 نقشه های تغییرات درصد بارندگی نسبت به نرمال به صورت ماهانه تهیه شده است.
در روش دوم چون از دیدگاه جغرافیایی تعریف خشکسالی مفهومی مکانمند است، شدت خشکسالی در هر محل تابعی از ضریب تغییر پذیری بارش در همان محل است، بنابراین از نظر اقلیم شناسی شدت خشکسالی قابل تعیین بوده است، که در این روش درجهخشکسالی یا ترسالی تعیین می گردد و با تعیین درجه تجمعی خشکسالی، روند خشکسالی و نقشه های آن با استفاده از نرم افزار مربوطه تعقیب می گردد.
در روش سوم محاسبات و نیاز آبی گیاهان زراعی مشخص نموده، که مقدارنیاز آبی نباتات متفاوت است، بنابراین مفهوم که خشکسالی از دیدگاه کشاورزی برای محصولات مختلف یکسان نیست. درجه خشکسالی با تعیین نیاز آبی محصولات و با روش پنمن مانتیث و باران موثر انجام می گردد.
در این مقالهنتایج حاصل از روشهای ذکر شده و تلفیق آنها به عنوان الگو برای استانهای کرمان و خراسان ارائه می گردد. این نتایج شروعخشکسالی ، روند خشکسالی، خاتمهخشکسالی و شدت خشکسالیی را مشخص می نماید و با تعیین درجه تجمعی خشکسالی نقشه های پهنه بندی حاصل از آن وضعیت زمانی و مکانی خشکسالی را نشان میدهد که در واقع این نقشه ها الگوی تفاوت خسارت بیمه در نواحی مختلف جغرافیایی می باشد که تفاوتهای ضریبخطر را به طور گویا در منطقه مورد نظر نمایش می دهد.


برای دریافت اینجا کلیک کنید
  • ۹۵/۱۲/۱۵
  • ali mm

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی