مقاله بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره متانولی جمعیت های مختلف آویشن باغی ( Thymus vulgaris) با استفاده از سه روش مختلف دارای 1 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره متانولی جمعیت های مختلف آویشن باغی ( Thymus vulgaris) با استفاده از سه روش مختلف کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره متانولی جمعیت های مختلف آویشن باغی ( Thymus vulgaris) با استفاده از سه روش مختلف،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره متانولی جمعیت های مختلف آویشن باغی ( Thymus vulgaris) با استفاده از سه روش مختلف :
سال انتشار: 1389
محل انتشار: همایش ملی گیاهان دارویی
تعداد صفحات: 1
چکیده:
آویشن با نام علمی Thymus vulgaris یکی از شناخته شده ترین گیاهان دارویی است که از تیره نعنا می باشد آویشن گیاهی علفی و معطر دارای خواص دارویی بسیاری است و در طب سنتی از این گیاه به عنوان ضد اسپاسم ، درمان سیاه سرفه، برونشیت، عفونت ریه، سرماخوردگی ، آنفلوآنزا و برای درمان نفخ و گرفتگی های عضلانی ستفاده می شود تحقیق حاضر با هدف بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره جمعیت های مختلف این گیاه در ایران صورت گرفته است به همین منظور عصاره متانولی جمعیت های اویشن باغی سه استان کرمانشاه، کردستان و همدان تهیه گردید و در هر مرحله از ارزیابی محتوای آنتی اکسیدانی عصاره ها، رقت های مورد نظر از طریق انحلال عصاره خام مربوطه در حلال خودش تهیه گردید و فعالیت آنتی اکسیدانی آنها با استفاده از سه روش مهار رادیکال پایدار 2و 2- دی فنیل-1- پیکریل هیدرازول (DPPH)، اندازه گیری میزان فنول کل و اندازه گیری میزان فلاونوئید کل، مورد بررسی قرار گرفت. ارزیابی برای هر کدام از عصاره ها با سه تکرار انجام گردید. مقادیر مهار رادیکال های آزاد DPPH توسط عصاره های گیاهی بر اساس غلظت موثر (IC50) به ترتیب استان های کرمانشاه، کردستان، همدان 0/129mg/ml، و 0/135mg/ml و 0/137mg/ml براورد شد که بیشترین فعالیت آنتی اکسیدانی مربوط به استان کرمانشاه بود مقدار فنول کل برای عصاره متانولی نمونه های گیاهی استان های کرمانشاه ف کردستان، همدان به ترتیب برابر 145/48 ، 156/05 و 146/78 (بر حسب میلی گرم اسید گالیک بر گرم وزن خشک) محاسبه گردید که بیشترین مقدار مربوط به استان ردستان بود مقدار فلاونوئید کل برای عصاره متانولی گیاهان بومی استان های کرمانشاه ، کردستان ، همدان به ترتیب برابر 45/9، 52/59، 49/41 (بر حسب میلی گرم کوئرستین بر گرم وزن خشک) به دست آمد که بیشترین مقدار را استان کردستان داشت با توجه به این نتایج می توان گفت آویشن باغی دارای فعالین آنتی اکسیدانی و ضد سرطانی بالایی می باشد.
- ۹۵/۱۲/۱۵