مقاله بررسی امکان تولید نوشیدنی سبوس برنج دارای 8 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی امکان تولید نوشیدنی سبوس برنج کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی امکان تولید نوشیدنی سبوس برنج،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی امکان تولید نوشیدنی سبوس برنج :
سال انتشار: 1392
محل انتشار: بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی
تعداد صفحات: 8
چکیده:
در این پژوهش ابتدا سه رقم برنج طارم، عنبر بو و ه اشمی انتخاب گردید وضعیت فلزات سنگین و ویژگی های عصاره ی آنها به منظور ا نتخاب بهترین نمونه ی سبوس مورد بررسی قرار گرفت. پس از آن به منظور انتخاب روش عصاره گیری مناسب، با استفاده از آب زیر نقطه بحرانی در دمای 100 و 120 درجه سانتی گراد از سبوس برنج عصاره گیری به عمل آمد و ویژگی های فیزیکی، شیمیایی و رئولوژیکی آنها مورد برری قرار گرفت. پس از انتخاب روش مناسب عصاره گیری به منظور بهبود ویژگی های حسی نمونه از طعم دهنده پرتقال استفاده گردید. نمونه های حاصله پس از بسته بندی و پاستوریزاسیون در یخچال (4 درجه سانتی گراد) نگهداری شد و سپس ویژگی های فیزیکی و شیمیایی عصاره های حاصله با استفاده از نرم افزار آماری SPSS و با استفاده از آنالیز واریانس یک طرفه و آزمون آماری دانکن مورد بررسی قرار گرفت (P<0/05). نتایج نشان داد که در روش عصاره گیری با استفاده از آب زیر نقطه بحرانی، با افزایش درجه حرارت میزان استخراج ترکیبات موجود در سبوس برنج افزایش می یابد. بررسی ویژگی های رئولوژیکی عصاره ها نیز بیانگر این است که عصاره ها رفتار یک سیال نیوتنی را از خود نشان می دهند.
- ۹۵/۱۲/۱۴