مقاله سویا به عنوان ترکیب فراسودمند درصنعت غذا دارای 6 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله سویا به عنوان ترکیب فراسودمند درصنعت غذا کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله سویا به عنوان ترکیب فراسودمند درصنعت غذا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله سویا به عنوان ترکیب فراسودمند درصنعت غذا :
سال انتشار: 1393
محل انتشار: همایش ملی علوم و فناوریهای نوین در صنایع غذایی
تعداد صفحات: 6
چکیده:
یکی ازانواع ترکیبات پری بیوتیک کهدرتولید غذاهای فراسودمند مورداستفاده قرارمیگیرد سویاست سویا منابع مناسبی ازپروتئین برای افرادی که به پروتئین شیرگاو حساس اند م یباشد پروتئین های سویا حاوی ترکیبات با ارزشی به نام ایزوفلاون ها هستند که این ترکیبات به عنوان انتی اکسیدان دربدن عمل نموده و به جهت تشابه ساختاروعملکرد بااستروژن انسانی می تواند نقش موثری درکاهش بیماریهای هورمونی سرطانهای سینه و پروستات پوکی استخوان دیابت نوع 2 و بیماریهای قلبی داشته باشد سویا همچنین بالاترین میزان پروتئین و بالاترین قابلیت هضم را درمیان محصولات دارد اثرات سلامت بخشی این پروتئین ها درکنار خواص عملکردی ویژه ی آنها درسیستم های غذایی مانند ظرفیت جذب آب حلالیت پایداری کلوئیدها تشکیل ژن تشکیل امولسیون تشکیل کف چسبندگی و پیوستگی و نیز استفاده ازآنها به عنوان ج ایگزین چربی باعث شده است که پروتئین سویا به عنوان افزودنی عملگرا درفراوری محصولات لبنی گوشتی غلات و نیز درفرمولاسیون غذای نوزادان موردتوجه قرارگیرد بنابراین لازم است به نظر می رسد درتولید محصولات فراسودمند بیش ازپیش موردتوجه قرارگیرد
- ۹۵/۱۲/۱۱