دانلود مقالات

  • ۰
  • ۰

برای دریافت اینجا کلیک کنید

مقاله تغییر ویژگی های پس از برداشت پرتقال والنسیا با کاربرد واکس کیتین سیل و آب داغ دارای 6 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تغییر ویژگی های پس از برداشت پرتقال والنسیا با کاربرد واکس کیتین سیل و آب داغ کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تغییر ویژگی های پس از برداشت پرتقال والنسیا با کاربرد واکس کیتین سیل و آب داغ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تغییر ویژگی های پس از برداشت پرتقال والنسیا با کاربرد واکس کیتین سیل و آب داغ :

سال انتشار: 1391

محل انتشار: همایش ملی محیط زیست و تولیدات گیاهی

تعداد صفحات: 6

چکیده:

پرتقال بعد از سیب دومین میو های است که در جهان مصرف م یشود. در این پژوهش کاربرد واکس کیتین سیل در چهار سطح با غلظت های صفر (شاهد) 2/5, 5 و 10 درصد و آب داغ در دو سطح 6 و 53 درجه سانتیگراد بر ویژگی های پس از برداشت پرتقال والنسیا به صورت آزمایش فاکتوریل در قالب طرح بلو کهای کامل تصادفی و در سه تکرار بررسی شد. نتایج نشان داد که وزن میوه، حجم آب میوه، وزن پوست، وزن گوشت، وزن آب میوه آب میوه در غلظت TSS،TSS/TA ،pH بیشترین مقدار را در غلظت های 2/5 و 5 درصد واکس داشتند و مقادیبر 10% واکس (به استثناء ویتامین ث غلظت 2/5%) مقدار مطلوب را نشان دادند. تیمار آب داغ بر وزن میوه، قطر میوه وزن پوست در سطح 5% روی طول میوه و ویتامین ث در سطح 1% تفاوت معنی داری داشت. بیشترین میزان صفات ذکر شده در تیمار بدون غوطه وری در آب داغ حاصل شد. بیشترین وزن میوه در غلظت کیتین سیل 2/5% تیمار بدون غوطه وری در آب داغ بود. بیشترین قطر میوه در غلظت 2/5% واکس و تیمار بدون غوطه وری به دست آمد. بیشترین میزان وزن پوست و وزن گوشت در تیمار بدون غوط هوری و در غلظ تهای به ترتیب 2/5 و 5 درصد واکس مشاهده شد. بیشترین درصد مواد جامد محلول در اثر متقابل واکس و غوط هوری در غلظت 10% واکس و همراه با تیمار غوطه وری در آب داغ بود.


برای دریافت اینجا کلیک کنید
  • ۹۵/۱۲/۱۱
  • ali mm

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی