مقاله تغییر ویژگی های پس از برداشت پرتقال والنسیا با کاربرد واکس کیتین سیل و آب داغ دارای 6 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تغییر ویژگی های پس از برداشت پرتقال والنسیا با کاربرد واکس کیتین سیل و آب داغ کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تغییر ویژگی های پس از برداشت پرتقال والنسیا با کاربرد واکس کیتین سیل و آب داغ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تغییر ویژگی های پس از برداشت پرتقال والنسیا با کاربرد واکس کیتین سیل و آب داغ :
سال انتشار: 1391
محل انتشار: همایش ملی محیط زیست و تولیدات گیاهی
تعداد صفحات: 6
چکیده:
پرتقال بعد از سیب دومین میو های است که در جهان مصرف م یشود. در این پژوهش کاربرد واکس کیتین سیل در چهار سطح با غلظت های صفر (شاهد) 2/5, 5 و 10 درصد و آب داغ در دو سطح 6 و 53 درجه سانتیگراد بر ویژگی های پس از برداشت پرتقال والنسیا به صورت آزمایش فاکتوریل در قالب طرح بلو کهای کامل تصادفی و در سه تکرار بررسی شد. نتایج نشان داد که وزن میوه، حجم آب میوه، وزن پوست، وزن گوشت، وزن آب میوه آب میوه در غلظت TSS،TSS/TA ،pH بیشترین مقدار را در غلظت های 2/5 و 5 درصد واکس داشتند و مقادیبر 10% واکس (به استثناء ویتامین ث غلظت 2/5%) مقدار مطلوب را نشان دادند. تیمار آب داغ بر وزن میوه، قطر میوه وزن پوست در سطح 5% روی طول میوه و ویتامین ث در سطح 1% تفاوت معنی داری داشت. بیشترین میزان صفات ذکر شده در تیمار بدون غوطه وری در آب داغ حاصل شد. بیشترین وزن میوه در غلظت کیتین سیل 2/5% تیمار بدون غوطه وری در آب داغ بود. بیشترین قطر میوه در غلظت 2/5% واکس و تیمار بدون غوطه وری به دست آمد. بیشترین میزان وزن پوست و وزن گوشت در تیمار بدون غوط هوری و در غلظ تهای به ترتیب 2/5 و 5 درصد واکس مشاهده شد. بیشترین درصد مواد جامد محلول در اثر متقابل واکس و غوط هوری در غلظت 10% واکس و همراه با تیمار غوطه وری در آب داغ بود.
- ۹۵/۱۲/۱۱