مقاله طراحی جعبه استاندارد جهت کاهش ضایعات دو رقم میوه طالبی در حین حمل و نقل و انبارداری دارای 9 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله طراحی جعبه استاندارد جهت کاهش ضایعات دو رقم میوه طالبی در حین حمل و نقل و انبارداری کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله طراحی جعبه استاندارد جهت کاهش ضایعات دو رقم میوه طالبی در حین حمل و نقل و انبارداری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله طراحی جعبه استاندارد جهت کاهش ضایعات دو رقم میوه طالبی در حین حمل و نقل و انبارداری :
سال انتشار: 1389
محل انتشار: ششمین کنگره ملی مهندسی ماشینهای کشاورزی و مکانیزاسیون
تعداد صفحات: 9
چکیده:
یکی از مشخصه های مهم محصولات کشاورزی حساسیت آنها در مقابل آسیب های مکانیکی است. بیشترین صدمات وارده به میوه ناشی از نیروهای استاتیکی در اثر وزن آنها و دینامیکی در اثر ارتعاشات ناشی از حمل و نقل و پس ازبرداشت می باشد. برای بسته بندی میوه، جعبه ای مناسب است که کم عمق تر بوده و در آن آسیب وارده به میوه های پایینی در اثر وزن لایه های بالایی کمتر باشد. همچنین لرزش کمتری در هنگام حمل و نقل به محصول وارد شود طالبی با نام علمیCantaloupe (Cucumis melo L.) از جمله میوه هایی است که تاکنون برای بسته بندی آن در داخل کشور مطالعه مشخصی صورت نگرفته است. لذا در این تحقیق به طراحی جعبه استاندارد جهت کاهش ضایعات دو رقمطالبی سمسوری ورامین و شاه آبادی اصفهان پرداخته شده است. برای تعیین طول و عرض جعبه از روش Peleg and Sagiو برای محاسبه عمق آن از تئوریRuse and Isaac استفاده شد. بر این اساس مناسب ترین وضعیت برای بسته بندی میوه طالبی به صورت یک لایه و عمق مناسب جعبه برای رقم بسته بندی ارقام سمسوری و شاه آبادی به ترتیب 13 و 15 سانتی متر تعیین شد. با توجه به مقدار ضریب بسته بندی دو جعبه به ابعاد 52×40× 35 و 15 ×24×13 سانتیمتر به ترتیب برای بسته بندی ارقام سمسوری و شاه آبادی با گنجایش 6 میوه به عنوان مناسب ترین گزینه توصیهمی شود
- ۹۵/۱۲/۰۴