مقاله ارزیابی کیفی سرباره ذوب آهن اصفهان به منظور تولید سیمان سرباره ای دارای 9 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله ارزیابی کیفی سرباره ذوب آهن اصفهان به منظور تولید سیمان سرباره ای کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی کیفی سرباره ذوب آهن اصفهان به منظور تولید سیمان سرباره ای،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله ارزیابی کیفی سرباره ذوب آهن اصفهان به منظور تولید سیمان سرباره ای :
سال انتشار: 1385
محل انتشار: یازدهمین کنگره ملی مهندسی شیمی ایران
تعداد صفحات: 9
چکیده:
سرباره های کوره بلند ذوب آهن می توانند به لحاظ کیفی تفاوت هایی داشته باشند. این تفاوت ها در ترکیب شیمیایی، ترکیب فازی و نهایتا در خواص هیدرولیکی نهفته ظاهر می گردد. سرباره ذوب آهن اصفهانبه دلیل فرایند تولید، در هوا و به آرامی خنک می گردد، که نتیجه آن رشد فازهای کریستالی می باشد که بااضافه شدن به سیمان برای تولید سیمان سرباره ای عامل افت کیفیت خواهد شد. افزایش فاز شیشه در سرباره و فرآوری آن در حین تولید می تواند تاثیر بسزایی در افزایش درصد مصرف آن و همچنین بهبود در کیفیت محصول تولیدی داشته باشد. آزمایشات انجام شده در این کار تحقیقاتی نشان می دهد که با سرد کردن سریع تر سرباره می توان به میزان قابل ملاحظه ای کیفیت این سرباره را با هدف تولید سیمان سرباره ای ارتقاء داد. با توجه به نتایج بدست آمده از اندازه گیری های مقاومت فشاری در تعیین مقدار اپتیمم مصرف سرباره، امکان افزایش درصد مصرف سرباره با سرباره فرآوری شده تا 20 % ممکن خواهد شد و این درصورتی است که با سرباره فرآوری نشده این مقدار معادل 10 % می باشد.
- ۹۵/۱۲/۰۴