دانلود مقالات

  • ۰
  • ۰

برای دریافت اینجا کلیک کنید

مقاله بررسی اثر تابش کوتاه مدت امواج الکترومغناطیسی مایکروویو بر اشریشیا کلی تلقیح شده در گوشت قرمز چرخ کرده دارای 8 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثر تابش کوتاه مدت امواج الکترومغناطیسی مایکروویو بر اشریشیا کلی تلقیح شده در گوشت قرمز چرخ کرده کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر تابش کوتاه مدت امواج الکترومغناطیسی مایکروویو بر اشریشیا کلی تلقیح شده در گوشت قرمز چرخ کرده،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثر تابش کوتاه مدت امواج الکترومغناطیسی مایکروویو بر اشریشیا کلی تلقیح شده در گوشت قرمز چرخ کرده :

سال انتشار: 1390

محل انتشار: همایش ملی صنایع غذایی

تعداد صفحات: 8

چکیده:

مایکروویو قسمتی از طیف امواج الکترومغناطیسی است و در حقیقت تابشی می باشد که در فرکانسی از سیصد میلیون سیکل در ثانیه ( 300 مگاهرتز) تا سیصد بیلیون سیکل در ثانیه ( 300 گیگاهرتز) در نظر گرفته می شود و میان امواج مادون قرمز و امواج رادیویی قرار دارد، که مطابق با طول موج در محدوده ی یک متر تا یک میلی متر است. گوشت قرمز یکی از منابع آلودگی اشریشیاکلی می باشد و بیشترین وقوع عفونت در ارتباط با گوشت قرمز چرخ کرده است . در این تحقیق،شش نمونه آزمایش از گوشت چرخ کرده با درصد چربی 25 درصد تهیه و اشریشیاکلی در آن تلقیح شد. تعداد کلونی های نمونه ی اول، بدون تابش اندازه گیری شد. نمونه های بعدی به ترتیب تحت تابش 5 و10و15 و 20 و 25 ثانیه قرار گرفت و اشریشیاکلی باقیمانده تعیین گردید. بیشترین میزان مرگ در تابش 5 ثانیه مشاهده گردید نمونه پس از 25 ثانیه تابش کاملاً عاری از کلونی های اشریشیاکلی بود


برای دریافت اینجا کلیک کنید
  • ۹۵/۱۲/۰۳
  • ali mm

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی