مقاله بررسی اثرات برهمکنش عناصر ماکرو، میکرو و کودهای آلی بر عملکرد و اجزای عملکرد جو در منطقه سیستان دارای 6 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی اثرات برهمکنش عناصر ماکرو، میکرو و کودهای آلی بر عملکرد و اجزای عملکرد جو در منطقه سیستان کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثرات برهمکنش عناصر ماکرو، میکرو و کودهای آلی بر عملکرد و اجزای عملکرد جو در منطقه سیستان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی اثرات برهمکنش عناصر ماکرو، میکرو و کودهای آلی بر عملکرد و اجزای عملکرد جو در منطقه سیستان :
سال انتشار: 1388
محل انتشار: همایش ملی علوم آب، خاک، گیاه و مکانیزاسیون کشاورزی
تعداد صفحات: 6
چکیده:
به منظور بررسی اثر کاربرد عناصر غذایی ماکرو و میکرو در تلفیق با کود دامی بر روی برخی خصوصیات شیمیایی خاک، عملکرد و اجزای عملکرد دانه جو، آزمایشی به صورت کرتهای خرد شده در قالب طرح بلوکهای کامل تصادفی با سه تکرار در سال زراعی 86-1385 در مزرعه تحقیقاتی دانشگاه زابل انجام شد. تیمار نسبتهای مختلف کودهای دامی و شیمیایی به صورت: 100 درصد کود دامی (F1)، 00 درصد کود شیمیایی(F2)، درصد کود دامی + 50 درصد کود شیمیایی(F3) و شاهد (F4)، به عنوان فاکتور اصلی و استفاده از عناصر غذایی به صورتهای سولفات آهن (N1)، سولفات روی (N2)، سولفات منیزیم (N3) و شاهد (N4) به عنوان عامل فرعی در نظر گرفته شدند. نتایج این تحقیق نشان داد تیمارهای نسبتهای کودی به جزء صفت تعداد دانه در سنبله بر کلیه صفات عملکرد و اجزای عملکرد دانه اثر معنیداری داشت.
- ۹۵/۱۱/۳۰