مقاله بررسی ریز ساختاری و ترکیب شیمیایی فولاد ابزاری (DIN 1.2714) L6 سخت پوشی شده با سوپر آلیاژ پایه کبالت به روش جوشکاری TiG دارای 10 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی ریز ساختاری و ترکیب شیمیایی فولاد ابزاری (DIN 1.2714) L6 سخت پوشی شده با سوپر آلیاژ پایه کبالت به روش جوشکاری TiG کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی ریز ساختاری و ترکیب شیمیایی فولاد ابزاری (DIN 1.2714) L6 سخت پوشی شده با سوپر آلیاژ پایه کبالت به روش جوشکاری TiG،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی ریز ساختاری و ترکیب شیمیایی فولاد ابزاری (DIN 1.2714) L6 سخت پوشی شده با سوپر آلیاژ پایه کبالت به روش جوشکاری TiG :
سال انتشار: 1388
محل انتشار: سمپوزیوم فولاد 1388
تعداد صفحات: 10
چکیده:
امروزه سخت پوشی توسط فرآیندهای جوکاری به عنوان یکی از مؤثرترین و اقتصادی ترین روهای عملیات سطحی جهت بهبود خواص قطعات صنعتی، استفاده روز افزونی پیدا کرده است. کاربرد آلیاژهای سخت پوشی غیر آهنی پایه کبالت و پایه نیکل به عنوان موادی که در برابر عوامل مخربی چون اکسیداسیون، خوردگی داغ، خستگی حرارتی و سایش در دماهای بالا، مقاومت خوبی از خود نشان می هند، نیز از اهمیت ویژه ای برخوردار شده است. در این تحقیق سخت پوشی فولاد ابزار (DIN 1.2714)L6، که کاربرد گسترده ای در ساخت قالبهای آهنگری داغ دارد، توسط سوپر آلیاژ پایه کبالت استلایت 21 مورد بررسی قرار گرفته است. ابتدا نمونه های آزمایش از فولاد مذکور تهیه و فرآیند سخت پوشی توسط روش جوشکاری TIG روی آنها انجام شد. تأثیر متغیرهای جوکاری شامل دمای پیشگرم و شدت جریان الکتریکی بر ریز ساختار، سختی و احتمال بروز ترک در لایه سخت پوشی مورد بررسی قرار گرفت. نتایج حاصل از بازرسی نمونه ها نشان داد که لایه سخت پوشی شامل کاربیدهای نوع (6)M(23)Cو فاز غنی از کبالت r می باشد. کاربیدهای یوتکتیکی در اثر پس زده شدن عناصر محلول نظیر Cr و Mo به محدوده بین دندریتها در حین انجماد، شکل می گیرند. همچنین آنالیز EDS که مؤید حضور عناصر کرم، مولیبدن و آهن در زمینه می باشد. با تغییر درجه رقت افزایش و یا کاهش قابل ملاحظه ای در سختی مشاهده نمی شود.
- ۹۵/۱۱/۲۸