دانلود مقالات

  • ۰
  • ۰

برای دریافت اینجا کلیک کنید

مقاله ارزیابی اثر تنش خشکی بر صفات مرفولوژیک و عملکرد کلزای پاییزه در منطقه اصفهان دارای 1 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی اثر تنش خشکی بر صفات مرفولوژیک و عملکرد کلزای پاییزه در منطقه اصفهان کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی اثر تنش خشکی بر صفات مرفولوژیک و عملکرد کلزای پاییزه در منطقه اصفهان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی اثر تنش خشکی بر صفات مرفولوژیک و عملکرد کلزای پاییزه در منطقه اصفهان :

سال انتشار: 1385

محل انتشار: نهمین کنگره علوم زراعت و اصلاح نباتات

تعداد صفحات: 1

چکیده:

در این پژوهش عکس العمل سه رقم کلزای پاییزه به چهار ر ژیم آبیاری (قطع آبیاری از مرحله گلدهی به بعد ، قطع آبیاری از مرحله خورجین دهی به بعد ، قطع آبیاری از مرحله پر شدن دانه به بعد و یک رژیم آبیاری پس از 80 میلی متر تبخیر از تشت تبخیر کلاس A به عنوان تیمار شاهد ) از نظر صفات مرفولو ژیک (ارتفاع بوته ، قطر ساقه ،تعداد شاخه فرعی در بوته و طول خورجین در بوته) و رابطه آن ها با عملکرد دانه و روغن در یک کشت پاییزه در جنوب شرقی اصفهان تحت طرح آماری کرت های یک بار خرد شده در سه تکرار در سال زراعی 83-82 مورد بررسی قرار گرفت . نتایج نشان داد که قطع آبیاری (تنش خشکی ) از مرحله گلدهی به بعد تاثیر نامطلوبی بر روی صفات مرفولوژیک، عملکرد دانه و روغن داشته ، به طور ی که باعث کاهش معنی داری در ارتفاع بوته (120/1 به 94/67 سانتی متر )، قطر ساقه (0/6778 به 0/4333 سانتی متر)، تعدا شاخه فرعی دربوته (5/922 به 4/356)، طول خورجین در بوته (5/256 به 4/544 سانتی متر)، عملکرد دانه ( 2731 به 2206 کیلوگرم در هکتار ) و عملکرد روغن ( 1332 به 1098 کیلوگرم در هکتار ) شد، همچنین نتایج بیانگر همبستگی مثبت و قوی بین صفات مرفولو ژیک و عملکرد دانه بود ، به گونه ای که با افزایش ارتفاع بوته ، تعداد شاخه فرعی ، تعداد خورجین در بوته و تعداد دانه در خورجین ا فزایش یافته و به دنبال آن عملکرد دانه و روغن افزایش یافت.


برای دریافت اینجا کلیک کنید
  • ۹۵/۱۱/۲۷
  • ali mm

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی