مقاله پایداری اکسایشی و خصوصیات حسی غذاهای فرموله شده با لیپیدهای ساختاریافته دارای 1 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله پایداری اکسایشی و خصوصیات حسی غذاهای فرموله شده با لیپیدهای ساختاریافته کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله پایداری اکسایشی و خصوصیات حسی غذاهای فرموله شده با لیپیدهای ساختاریافته،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله پایداری اکسایشی و خصوصیات حسی غذاهای فرموله شده با لیپیدهای ساختاریافته :
سال انتشار: 1393
محل انتشار: بیست و دومین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی
تعداد صفحات: 1
چکیده:
در سال های اخیر تمایل به مصرف لیپیدهای ساختاریافته جهت کاربردهای تغذیه ای رو به افزایش است. با این وجود در صورت استفاده از این لیپیدها در مواد غذایی لازم است پایداری اکسایشی، خصوصیات حسی و خصوصیات فیزیکوشیمیایی مواد غذایی فرمولهشده با آن ها مشابه مواد غذایی مرسوم باشد. چراکه برخی مطالعات نشان داده اند که لیپیدهای ساختاریافته بدست آمده از اینتراستریفیکاسیون آنزیمی لازم است با انواع مختلفی از آنتی اکسیدان ها تیمار گردند تا در مقابل اکسیداسیون پایدار باشند. با وجود اهمیت این مسئله مقالات کمی در ارتباط با پایداری اکسیداتیو و خصوصیات حسی مواد غذایی فرموله شده با لیپیدهای ساختاریافته حاصلاز روش های مختلف (اینتراستریفیکاسیون آنزیمی و شیمیایی) وجود دارد. به همین دلیل هدف از این مقاله مروری بررسی پایداری اکسیداتیو، خصوصیات حسی و فیزیکوشیمیایی لیپیدهای ساختاریافته به تنهایی و نیز فرمولاسیون های غذایی حاوی آن ها می باشد
- ۹۵/۱۱/۲۵