مقاله ارزیابی تنوع ژنتیکی برای خصوصیات مرتبط با کیفیت نانوایی در لاین های مختلف گندم نان دارای 6 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله ارزیابی تنوع ژنتیکی برای خصوصیات مرتبط با کیفیت نانوایی در لاین های مختلف گندم نان کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی تنوع ژنتیکی برای خصوصیات مرتبط با کیفیت نانوایی در لاین های مختلف گندم نان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله ارزیابی تنوع ژنتیکی برای خصوصیات مرتبط با کیفیت نانوایی در لاین های مختلف گندم نان :
سال انتشار: 1392
محل انتشار: بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی
تعداد صفحات: 6
چکیده:
برای ارزیابی تنوع ژنتیکی صفات مرتبط با کیفیت نانوایی، 84 لاین اینبرد نوترکیب حاصل از تلاقی سوپرهد x روشن به همراه دو والد بر اساس طرح بلوک کامل تصادفی با دو تکرار کشت گردید. صفات کمی اندازه گیری شده شامل وزن هکتولیتر و وزن هزار دانه و صفات کیفی شامل گلوتن خشک و مرطوب، ایندکس گلوتن، عدد فالینگ، رطوبت و خاکستر می باشند. تجزیه خوشه ای اینبرد لاین ها را به سه گروه تقسیم نمود. گروه اول با میانگین گلوتن مرطوب 46/79 به عنوان مکمل آردهای ضعیف و استخراج گلوتن، گروه دوم با میانگین 38 همچنین به عنوان مکمل و برای تولید نان های حجیم و گروه سوم با میانگین 30 برای پخت نان های سنتی ایران مناسب می باشد. تجزیه واریانس و مقایسه میانگین ها نشان داد لاین های مورد ارزیابی برای تمامی صفات تفاوت معنی داری دارند. تمامی لاین های مورد آزمایش منبع غنی ژنتیکی برای گلوتن می باشند که در برنامه های اصلاحی میت وان از انها استفاده نمود.
- ۹۵/۱۱/۲۳