تاثیر دما و سرعت هوای خشک کردن بر ابعاد دانه سویا دارای 5 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد تاثیر دما و سرعت هوای خشک کردن بر ابعاد دانه سویا کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر دما و سرعت هوای خشک کردن بر ابعاد دانه سویا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن تاثیر دما و سرعت هوای خشک کردن بر ابعاد دانه سویا :
نام کنفرانس یا همایش : دومین کنگره ملی توسعه و ترویج مهندسی کشاورزی و علوم خاک ایران
تعداد صفحات : 5
چکیده مقاله:
شرایط خشک کردن محصول بر خواص فیزیکی و مکانیکی محصول خشک شده تاثیر میگذارد . در این تحقیق، با انجام آزمایش فاکتوریل در قالب طرح کاملأ تصادفی، اثر دمای خشک کردن در سه سطح 40،50و60 درجه سانتیگراد و سرعت جابجایی هوا در دو سطح 2و3 متر بر ثانیه بر روی برخی خصوصیت فیزیکی ابعاد مورد مطالعه قرار گرفت. همچنین تاثیر خشک کردن دو مرحله ای نیز بر خاصیت فیزیکی فوق بررسی شد . نتایج نشان داد که تاثیر دمای خشک کردن بر تمامی ابعاد در سطح احتمال یک درصد معنی دار بود. تاثیر دمای دومرحله ای فقط بر طول دانه سویا معنی دار بود
- ۹۵/۱۱/۲۳