دانلود مقالات

  • ۰
  • ۰

برای دریافت اینجا کلیک کنید

مقاله بررسی اثر ضدجهش زایی سویه های مختلف لاکتوباسیلوس دارای 2 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثر ضدجهش زایی سویه های مختلف لاکتوباسیلوس کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر ضدجهش زایی سویه های مختلف لاکتوباسیلوس،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثر ضدجهش زایی سویه های مختلف لاکتوباسیلوس :

سال انتشار: 1389

محل انتشار: اولین همایش ملی پروبیوتیک و محصولات فراویژه

تعداد صفحات: 2

چکیده:

در این تحقیق، خصوصیات ضد جهش زایی بیست و یک گونه از باکتری های لاکتیک که از محصولات تخمیری جدا شده بودند، مورد بررسی قرار گرفت. بالاترین میزان ممانعت از جهش زایی در سویه پروبیوتیکی لاکتوباسیلوس کازئی با 72 میزان ممانعت از جهش مشاهده گردید. در ابتدا بیست و یک گونه جدا شده از مجصولات تخمیری مورد آزمون اولیه قرار گرفتند ولی پانزده گونه برتری چشم گیری داشتند، بنابراین بقیه آزمون ها با آن ها ادامه یافت. همچنین از سویه Salmonella typhimurium TA100 برای بررسی خواص ضدجهش زایی استفاده گردید. این سویه حامل یک جهش انتخابی در اپرون هیستیدین خود می باشد. سویه های جهش یافته (-) His بر روی محیط کشت حاوی حداقل مواد معدنی و گلوکز در حضور ماده شیمیایی جهش زای مورد آزمایش کشت داده شدند. به این ترتیب فقط آن دسته از باکتری هایی که با جهش برگشتی (+)His شده بودند، قادر به رشد و تشکیل کلنی بودند. وجود ماده ضدجهش (عصاره محیط کشت سویه های مختلف لاکتوباسیلوس) در کنار ماده جهش زا، میزان جهش برگشتی را کاهش داده که با استفاده از فرمول می توان درصد ممانعت از جهش را محاسبه کرد. علاوه بر این وجود اختلاف معنی دار بین متوسط تعداد کلنی های برگشتی در هر پلیت در ارتباط با ماده جهش زا، توسط نرم افزار آماری spss و با استفاده از آزمون آنالیز واریانس یک طرفه، تجزیه و تحلیل گردید. یافته های حاصل از آزمون های ضدجهش زایی در in vitro نشان داد که سویه لاکتوباسیلوس کازئی جدا شده از محصولات تخمیری داخلی، دارای ارزش پروبیوتیکی بالایی بوده و در مقایسه با بقیه نمونه ها اثرات ضد جهش زایی بیشتری را از خود نشان می دهد، به طوری که درصد ممانعت از جهش در مورد این سویه 72 % گزارش گردید. از سوی دیگر، کمترین میزان ممانعت از جهش یعنی 10 % در لاکتوباسیلوس رامنوزوس مشاهده گردید. با توجه به این که در مورد سویه پروبیوتیک بومی ایران خواص زیادی همچون مقاومت در برابر اسید و صفرا، تولید باکتریوسین و کاهش کلسترول در طی تحقیقات مختلفی به اثبات رسیده است و از سوی دیگر نتایج بررسی های این مقاله، خواص ضد جهش زایی بسیار خوب این سویه را در برابر ماده جهش زای آزید سدیم نشان می دهد، لذا می توان نتیجه گرفت که جداسازی و افزودن این سویه می تواند خواص پروبیوتیکی ویژه ای به مواد غذایی دارای آن بدهد.


دانلود این فایل


برای دریافت اینجا کلیک کنید
  • ۹۶/۰۱/۱۹
  • ali mm

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی